Designed By Dotcomwebdesign.com Powered By CMSimple.dk
Brussels Bridge Rally
Waar? > Brussel

Brussel


Europese hoofdstad, is boordevol charme, trendy en kosmopolitisch; een kruispunt van talen en culturen.

Het is een stad van kunst en geschiedenis dat een groot patrimonium dynamisch maakt zoals muziek, schouwburgen, schone kunsten, moderne kunstwerken, talrijke museums en historische woningen. Brussel, boeiend en gezellig, is fier op haar verleden.  

Het is een plek waar men graag stilstaat, geniet, proeft en plezier maakt.

De vermakelijkheden zijn gevarieerd en de animaties zijn uitzondelijk.: culinaire parcours voor fijnproevers, proeven van bier, chocolade en koekjes die lekker naar traditie ruiken.      

Hoe Brussel vanuit een ander gezichtspunt bezien ?
Door deel te nemen aan onze Brussels Bridge Rallye en uitgerust met een “roadbook”, zullen de deelnemers op ontdekking uitgaan zowel van het hart van de stad als talrijke plekken en plaatsen die tot hiertoe nog onbekend zijn voor velen.
Zij zullen ook de gelegenheid hebben om te kunnen wandelen in de typische straten in de omgeving van de prachtige Grote Markt.  

Is Brussel niet geplaatst onder het teken van Gambrinus, de koning van het bier ?

De bezoekers zullen de geschiedenis van de XVIste eeuw tot hedendaags kunnen ontdekken doorheen de cafeetjes, de éne met hun gastvrije terrassen en de andere verstopt in smalle en donkere straatjes en ze zullen de unieke typische brusselse smaken kunnen proeven.  
Sommige gebouwen ontglippen aan de eerste oogomslag om zich nadien beter te onthullen wanneer men de tijd neemt om hen tegemoet te gaan.  
De ziel van een stad is bijna altijd te vinden in haar kroegjes en cafeetjes mits ze te vinden natuurlijk. 

12th Brussels Bridge Rally