Designed By Dotcomwebdesign.com Powered By CMSimple.dk
Brussels Bridge Rally
Begeleiders

Begeleiders

Ontdekking en bezichtiging van Brussel in een tourbus.  

Met als doelstelling een zo breed mogelijk publiek te kunnen onthalen, zullen wij de mogelijkheid geven aan de kennissen en de vrienden die de bridgespelers vergezellen om één van de mooiste plaatsen ter wereld, ingeschreven in het patrimonium van het Unesco, te bezoeken, zich onder te dompelen in de Brusselse folkloren en sferen en de tradities en de pittigheden van de populaire wijken te ontdekken.

Een tourbus zal hen ‘s namiddags vervoeren doorheen de culturele «musts» en attracties van de hoofdstad.  

Wij verzoeken de personen die belangstelling hebben ons zo vlug mogelijk een mail te zenden en het aantal deelnemers door te geven.

De deelname in de kosten is 20 euro voor volwassenen en 10 euro voor jongeren van 8-16 jaar. (minima 30 persoons)  

Wij beginnen ons bezoek met een kleine wandeling in de oude stad.
Een ervaren gids zal ons meer vertellen over de beroemde «Grand-Place» en zijn statige Gilde-huizen.
Wij vervolgen onze ontdekking van de hoofdstad in een luxe tourbus.
We rijden langs de prachtige Sint Michiel & Goudele kathedraal, de congreskolom,de Heyzel met het beroemde Atomium, het opmerkelijk Chinees Paviljoen en de Japanse Toren. Via het Paleis van Laeken, keren we terug naar het centrum en de Zavel wijk met zijn talrijke antiekzaken.
Na het indrukwekkend justitiepaleis, het mooie Louizaplein, leidt onze wandeling ons naar het koninklijke plein en het konklijk paleis en het oude volkerenpaleis waar momenteel het parlement zetelt.
Niet ver van het «Cinquantenaire»park met zijn indrukwekkende zegeboog en zijn uitzonderlijke musea, bevinden zich enkele prachtige «Art Nouveau» huizen.
Verderop bevinden we ons in het hart van Europa: in de gebouwen van de Commissie, de ministerraad en het Europees Parlement bevinden zich de voornaamste organen van de EU.  

12th Brussels Bridge Rally